yeeeeeeeeeeeeeep



Valborg osv.


jåbbäth

halloj, sitter på jobbet och glider, just nu har jag jävligt skön väntemusik i öronen så jag klagar inte!

Har väl egentligen inget vettigt att skriva, ska glida över till pappa på luinchen så han får hjälpa mig med att kika igenom min deklaration!

Sen efter jobbet får jag finbesök av mor och bror! ska bli trevligt, var ett tag sedan jag såg dom.



Försöka dra ihop ngt roligt till Valborg också, det är juh fan nu på fredag! fast först på dagen blir det förmodligen grillning med jobbet, blir nog himlans trevligt! sen önskar jag mig en chill kväll med sköna människor, och det tror jag nog vi lyckas med!

PUSS VA!


fake

Det är inte konstigt att folk får fördommar när människor som dig smutsar ner allting.

Aldrig förr har jag stött på ngn som snackar så mycket skit, och står för så lite som du sagt.
och det äcklar mig att du som ska vara 20 år, inte har växt ifrån det än.

Jag skäms över mig själv som låtit dig hålla på så alldeles för länge.
människor som aldrig ger utan alltid bara ska ha mer och mer, patetiskt.

Försöker ljuga mig rakt upp i ansiktet? när jag känner dig bättre än någon annan, smart? nej.

Jag skämms inte ens för att säga att jag längtar tills din lilla plastbubbla av fejk spricker, och jag längtar tills den dagen du inser vad du gör, vad du kastat bort,och vad du har kvar.

Du säger att du vill ha vänner som tycker om dig för den du är? och eftersom du ljuger och det mesta, så kan du räkna dom på en hand. tråkigt men sant.

Och förhelvete, vakna upp och inse att du är långt ifrån perfekt, du tror så jävla hårt att du är all that, visst tyck det, men håll för fan käft om det, ingen tycker om att sitta och lyssna på ngn som berättar hur perfekt han är, och hur perfekt han ser ut.

nästa gång du vill ngt, ta det face 2 face, och säg om det du har sagt samtidigt som du kollar mig i ögonen.

I am a good friend, but I am an even better enemy. you only have yourself to blame.






Fejka sin död kanske?

kan juh börja med o säga att detta absolut inte är riktat till ngn, och det finns ingen speciell anledning till att jag skriver det nu, bara alltid tänkt på det, och stört mig på det.

För mig, så är alla mina vänner de vackraste jag vet. verkligen. Är man en vän till mig, med andra ord någon jag tycker om, då är man juh enligt mig en bra människa, och en bra människa är vacker.
Jag har inga som helst problem med att berätta för mina vänner hur vackra de är, även om jag kanske inte är bäst i hela världen på att vara seriös, men iaf.

om vi tar facebook/bdb/liknande som exempel, Det hela går juh ut på att hålla kontakten med vänner osv.
bilder lägs ut, och självklart blir alla glada för en snäll kommentar på en bild, speciellt från ens vänner.

Ngt som jag tycker är konstigt är att många, märk ordet, många, inte alla. (fortfarande, jag syftar inte på ngt specielt, så ingen behöver ta illa upp, ta åt sig osv) ehh.. ah iaf det jag ville komma fram till..

helvete nu dog mitt internet.

Sådär, back!

Ja just det ja, som sagt, jag har inga problem med att berätta för mina vänner hur fina de är, och slänger gärna iväg en kommentar "snygging" "sötnos" "<3" "cooling ;>" osv, ja.. ni fattar.
Då jag aldrig vill att mina vänner ska glömma hur fina dom är! för som sagt, för MIG är mina vänner de finaste som finns.
Ngt som däremot är väldigt tråkigt att att folk i dom här sammanhangen glömmer bort sina närmsta, asså.. dom slänger iväg exakt dom där kommentarerna hej vilt, men mer till folk de kanske nyligen lärt känner, eller som de vill lära känns osv. och ofta glömmer man bort dom som redan finns där i vått och torrt, som redan älskar.
Varför gör man så? varför prioriterar man inte dom som redan finns där?

Tar man förgivet att dom redan vet allt det där? eller.. jag vet inte. jag tycker iaf att man aldrig ska glömma sina vänner, det är klart dom också behöver/vill/mår bra av att höra ngt fint ibland. ngn som förstår ungefär hur jag menar? haha.

Ett fint ord har väl aldrig skadat ngn menar jag!

Det var ngt mer jag tänkte skriva, men det har precis försvunnit ut ur huvudet, jaja, det kommer väl tillbaka nästa gång jag får lite tänktid för mig själv.

Iaf, kan avsluta med att mina vänner är dom absolut finaste människorna som finns, och jag skulle inte byta ut er för allt i världen!



(bara lite exempel från dom senaste bilderna från datorn, nämner ingen, glömmer ingen)


Just det ja, kom på det andra jag tänkte på nu.
Ibland önskar jag verkligen att jag skulle kunna se tex min facebook om jag skulle dö, skulle vara intresant och se hur många som skulle bry sig, och helt plötsligt vräka ur sig fina ord osv, men jag tänker aldrig vänta tills ännu en av mina vänner dör för att berätta hur mycket de betyder och allt det där. Ingen ska behöva dö för att känna sig uppskattad! =)

Peace, Love, and Respect!






sug

Det är fredag, och jag är sjuk.

SUG


jaruu

hejsan hoppsan ja, en blogg har jag juh också, där ser man, där ser man.

Jag har väl egentligen inte sådär supermycket att säga förutom att Stockholmsresan gick bra, och det var ruskigt kul. Tidningen kommer ut den 12 Juni, så då får ni väl smygkika i den i ngn affär om ni vill se resultatet =)

Kan juh berättat att vi allihopa här mår sådär, jag är sjuk, Nikita löper och har ont i magen, Rakkaus har urinvägsinflammtion och babbsan har diarée, Varsågoda för informationen. höhö.

La precis över lite bilder till datorn, kan passa på att slänga upp några här, så ser det lite roligare ut.. haha lite smått random bilder kanske, men det överlever vi.



haha mitt badrum, Eh ja, självklart ska Heath ha en plats även på toastolen!



Min hall, fnizz. och min fina fotodörr, ja jag gillar kort. lev med det.



Min lilla ängel <3



HAHA, piMp-katten tvättade sig =)



Och Babbsan ligger mest och spanar =)

jaja, nu orkar jag inte ladda upp mer bilder haha, PUSS VA!

6 år igen!

kom o tänka på när jag skulle börja lekis förut, låg och grät hela natten innan första dagen. Varför? För att jag inte kunde hela alfabetet utantill, och jag trodde väl att mina fröknar skulle slå mig om jag inte kunde det.

Fick lite samma känsla förut, fast den här gången ska jag inte börja dagis imorgon, inte ens skolan, inte ens ett nytt jobb. Den här gången vet jag inte varför det känns sådär.

Fast som tur var hade jag en väldigt roande msn-konversation med Frida, som är lika rolig som jag, så jag kom på andra och bättre tankar. hahaha, *nder*art!! :)


finaste Frida!

Nae, nu får jag nog försöka släpa mig mot duschen.. eller om jag duschar imorgon ;o
aja, iaf. PUSSVA!


RSS 2.0