snart nyår!

Jag antar att jag helt enkelt inte haft så mycket spännande att skriva om det senaste.
det har jag visserligen inte idag heller.
Känns som om att man mest väntar på nyårsafton nu, tror det kommer bli en bra nyår. haha, lär juh inte bli så svårt att slå förra nyår för min del iaf. jag är glad ifall jag tar mig igenom tolvslaget det här året ;>

jag är riiiiiktigt trött på försäkringskassan just nu, inget idag heller. "yeey"
så nu sitter jag återigen och väntar på posten som alltid kommer så satans jävla sent! Inte hinner jag till banken idag heller om det skulle vara så. grispenis också.
Och inte fan hittade jag någonting att ha på mig på nyå igår heller, allt är juh så jävla utplockat i butikerna. får nog vara astråkig och köra på samma kläder som jag hade på julafton.
nepp, nu ska jag väl göra ngt vettigt antar jag! Puss!


Juldagen var "nykter" :)

Juldagen.



Julafton var hur mysig som helst!
Men nu har jag en ihärdig huvudvärk som jag ska försöka vila bort framför ngn av de nya filmerna!
Puss!

Julafton.

sitter i min brors lägenhet i Borås med ett glas julmust, har precis varit ute med nikita och ska snart börja göra mig iordning för dagens firande! Ville mest önska er en riktigt God Jul! hoppas alla får en underbar julafton! :)
puss&kram


Bror och jag för exakt ett år sedan! =)

"pappersarbete"

att fylla i papper kan nog faktiskt vara det tråkigaste som finns, jag skulle juh aldrig passa med något sånt arbete iaf. fast det är klart. det är juh förjävla skönt när det väl är gjort. en mindre sak att bli stressad över. nu ska jag bara skriva julkorten.. (väldigt snabb är jag...) och skriva och skicka iväg lite brev jag har att svara på, slå in julklappar och få tag i ngn söt klänning till jul. Sen tror jag bannemej inte att jag har en enda grej kvar innan jul. haha :D
mycket värt och läsvärt inlägg .. :)
Tror nog att jag skrev det här för att skjuta upp ytterligare på julkorten. attans. PUSS!


det där håret saknar jag, fnizz

charmigt


ibland är man sådär extra charmig :)

frostigt.

frostigt, nae där tog jag fan inte i ordentligt. fucking snökaos är vad det är. och jag fick en snilleblixt att jag skulle ut på skogspromenad med nikita. Ja, det var korkat. ja, jag fryser. förhoppningsvis har jag tinat upp lagom tills midsommar iaf. Jag satte mig iaf i en busskur på vägen tillbaka och og en cigg och lite skydd mot snön som _vräkte_ ner, lyckades knäppa världens sötaste bild på nikita (okey, jag säger så om alla bilder, men det kan juh bero på att hon är världens sötaste, fnizz) och en halvsuddig bild på mig, men vafan. det får duga det med.
Jag har inte sovit ngt än, har inte bestämt mig för om jag ska göra det än. PUSS!



sverigedemokrater/rasister är _korkade_

Smarta människor kommer förstå budskapet i bilden, SverigeDemokrater kommer inte att göra det!


Jag tror att jag har saknat att diskutera politik, flera nätter i rad har jag legat och byggt upp mina egna små diskussioner i huvudet. Så får nog skriva av mig lite så att jag kan sova i fortsättningen.

 

Det som har stört mig så sjukt mycket det senaste är att överallt läser man folk som säger/skriver att terroristattacken skedde på grund utav att vi inte visade ”vart skåpet ska stå” genom att rösta in ännu fler SD-mandat i valet. Det enda jag kan tänka när någon säger så, är ”Det finns ingen gräns för hur korkad en människa får vara, uppenbarligen” Att skylla _EN_ mans agerande på 1,5 miljoner troende muslimer, låter det som ett smart uttalande? Personligen tror jag att det här kan vara lite av en följd av att svenska folket faktiskt röstade in SverigeDemokraterna i riksdagen. Varför? Därför att rösta in en främlingsfientligt parti i den svenska riksdagen har gjort att Sverige utåt nu ses som ett främlingsfientligt land.

 

Alla Sverige demokrater och rasister där ute som nu vill skicka ut alla muslimer i landet, på grund av en enda människas agerande, låt mig ställa en fråga: När Helge Fossmo ”härjade” i Knutby, ville du skicka bort eller göra dig av med alla kristna då? När Hagamannen härjade i Umeå ville du skicka bort alla manliga norrlänningar då? När det kom ut att Anders Eklund hade dödat och våldtagit Engla, ville du ha bort alla män som kör en röd bil då? 22 kvinnor sitter idag i svenskt fängelse på grund av att de har mördat, de har tagit någon annans liv, dessa 22 kvinnor är i alla åldrar, olika bakgrunder o.s.v. betyder det att vi borde göra oss av med alla olika kvinnor?  Kevin 4år, som blev mördad av två andra barn under 10år i Arvika, ojdå, nu måste vi göra oss av med alla barn under 10 år också va?

 

Förstår ni vart jag vill komma? Man kan _ALDRIG_ dra en hel skara människor över en kam, på grund av at en enda individ bestämmer sig för att göra något riktigt korkat!

 

Att den här mannen bestämde sig för att spränga sig själv, det handlar inte om att han var muslim, det handlar om att han var sjuk människa, Annars hade juh VARENDA muslim sprängt sig själv. Det håller juh inte ihop för 5 öre.

 

Så alla SverigeDemokrater/rasister/inskränkta neandertalare som påstår att alla muslimer är syndabockar nu, ni ÄR korkade människor, för kan man inte tänka längre än vad näsan räcker, ja då är man korkad!

 


2011

Jag så så sjukt mycket fram emot 2011, jag har på känn att det kommer bli ett mycket bra år!
halsen är på bättringsvägen, lika så är ryggen. lite vila gör nog allt susen ibland!


snömonstret förra vintern! :)

ryggfan

gud, jag har så ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, försökt o sova ett tag nu, går SÅDÄR. helvete, nu har juh något gått av på riktigt den här gången.


cranky

blö

det var juh väldigt onödigt gjort av mig. vet inte hur jag tänke där. fel uppenbarligen.

skulle vara skönt med lite sömn kanske..

sjuk fredag. h3h3 ordvits.

Det har varit fredag, jag har bögigt ont i halsen, ser sjukt ut att ärren i halsen svullnar men inget annat, kan juh bero på att det inte finns något annat som kan svullna, men ändå.

nu ska jag kila ut med nikita! PUSS



yeeeey

Hur jävla lycklig är inte jag på en skala idag då? ;) mycket lycklig iaf.
Fick intagningsbrevet från komvux idag, så jävla GÖÖÖÖÖÖÖTT.

Föresten, tack som fan för all hjälp i inlägget under, jag lovar att berätta vilken historia han tyckte var roligast när jag får svaret! ;)

TACK: Emilia, Elin, Jennifer, Suz, Amanda och Lawl. PUSS på er! :)


need some help.

okej, nu är det såhär, jag sitter och skriver ett brev till en av mina brevvänner nu, men nu ar jag kört fast lite.
Jag har nämligen tänkt att skicka iväg lite roliga historier, men jag vet inga bra på engelska.

Så om du har en på lager eller vet en bra sida eller vad som helst får du gärna tipsa mig!
Alla som gör ett försök får en lyxvilla var. eller ja.. en länk iaf!

Snubben har suttit i fängelse i 5 år så vad som helst kommer vara roligt för honom, såå kom igen nu. engelska nurååå.


pedro kommer förmodligen dö lite när han ser den här bilden, men haha vafan gör det! :D

PUSS!

Michelle!

Eftersom fucking alla vet hur jävla nyfiken du är, så vet jag juh att du läser det här. tänker bara säga en sak till dig. Sluta vara så jävla falsk, skaffa lite stake och VÄX UPP!
helvete du är fan 22 år, visa det också!

Jag är så jävla trött på att folk inte kan bete sig!

Lidköping by night!

Efter att ha spenderat en trevllig kväll med prat, mys och tv-spel med syskonen karlberg och alex vandrade jag med världens fjantigaste leende hela vägen hem, fan vad fint det är med all snö. Hade det inte varit så satans kallt hade jag kunnat gå hur länge som helst! Jag tog en bild, men det går verkligen inte att fånga hur fint det verkligen är.
Tur att det inte låter som om jag är 50+ nu, haha. men ja, fucking ja, jag är väl asgammal då.




andra advent!

Nu blir det adventsmys med pälsbollarna och min älskling, lussekatten mhm.



"You know Dasher and Dancer and Prancer and Vixen,
Comet and Cupid and Donner and Blitzen.,
But do you recall?
The most famous reindeer of all?"



juligare? header

Denna:


Byttes precis ut till denna:



Nu blir det lite juligare iaf, tror jag?

P.s. Ser ni inte den nya headern så tryck på F5, det borde funka iaf.

tja


Ibland fastnar man helt enkelt inte på bild.

Jag har sovit bort hela jävla dagen, det känns inte bra alls.
jag har inte fått ett enda brev på två veckor nu, det suger. fy fan vad jag saknar att höra ifrån mina favorit-pojkar. Jag förväntar mig en hel bunt i brevlådan på måndag!

Nu blir det dålig film och pepsi!

Idol!

Nu är jag hemkommen efter en heldag i Göteborg, Även fast jag varit totalt ointresserad av idol tidigare var det en riktigt grym kväll. Artisterna var grymma och jag blev lite kär i Jay!
Men nu ska jag sova, PUSS!


Vakna med the voice-gänget var där! :)

och en del av de idoler som redan åkt ut. typ. Elin Blom? :)

Mitt sällskap! :)

Jag och Sandra! :)

trött tjej som ska sova nu! förövrigt är håret mer lila i verkligenheten, tror jag iaf.

lila.

Idag vaknade jag alldeles för sent, så det har inte hänt mycket vettigt idag, eller ja.. jag har juh städat lite så lite duktig har jag allt varit!
Missade lunchen med pappsen, så vi ska ta den imorgon istället!

Påtal om imorgon. Trots att jag inte sett ett enda avsnitt av Idol sen typ..2005(?) så ska jag bege mig till Göteborg imorgon för att sitta i publiken. En födelsedagspresent till min Plast-bror från hans mamma och min pappa tror jag det var, så jag fick en inbjudan jag med. Och det tackar man väl aldrig nej till.
Men eftersom jag är så ouppdaterad inom idol, så kommer ni säkert finna mig i mitten av alla gråtande fjortisar med en stor "DARIN, RING MIG" skylt.. haha



Nä, nu ska jag ta tag i disken och sen slänga ihop lite nya snickerskakor.. De andra tog slut så snabbt..
PUSS VA!

just det ja, anledningen till överskriften är juh för att jag har färgat mitt hår.. igen. haha. slänger upp en bild på det imorgon om jag hinner :)

RSS 2.0